Binderup Aa

Binderup Aa

Velkommen til bloggen for LBAa's medlemmer

Tilbage til hjemmesiden

Stor fisk til Poul

FangsterPosted by Hans Jørgen Jensen Mon, October 12, 2015 14:11:34
Mandag d.12.oktober kl. 11 fik Poul Juul en rigtig fin havørred på 72 cm og 3,9 kg.
Fisken blev taget i svinget efter pumpen på en mepps 4 sølvspinner. Poul havde lidt problemer med landing p..g.a,. elhegnet så stangen måtte under hegnet inden fisken kunne nettes.Ret så vindstille vejr og overskyet med småregn. Der er stadig opgang af fisk i åen og i fredags kunne jeg spotte en lille flok hø i fjorden i det blikstille vand ved udløbet.
Tillykke til min gode fiskeven
Hans Jørgen

  • Comments(3)//binderup.lbaa.dk/#post157

Åen er gået i selvsving

Nyt ved åenPosted by Hans Jørgen Jensen Wed, October 07, 2015 10:04:47
Så skete det uundgåelige. Naturen går sine egne veje og vand finder sin egen vej.
Det betyder så at der nu forsvinder nogle gode sving fra 53 hytten ud mod fjorden. I stedet får vi så midlertidigt en lille ø, hvor der gik et par heste og græssede forleden.med venlig hilsen
Hans Jørgen Jensen

  • Comments(0)//binderup.lbaa.dk/#post156

Renovering af 1953-hytten

HyttePosted by Hans Jørgen Jensen Wed, September 02, 2015 18:43:03
Dejlig 53-hytte
Efter en kraftig renovering af træværk, ny terrasse og et nyt "panoramavindue"med fjordudsigt har hytten også fået et par lag maling. Poul Juul har igen i år fundet en gavmild sponsor -nemlig Plus Malergrossisten på håndværkervej.Det håndværksmæssige er i superkvalitet og er udført af Mogens Dahl, Kai Christensen og Poul Juul. Går man indenfor i læ i hytterne kan man konstatere, at fangsten allerede har rundet de 200 HØ i år.
Tak til de tre håndværkermedlemmer
Hans Jørgen (fotograf)  • Comments(1)//binderup.lbaa.dk/#post153

Åen løber sammen

Nyt ved åenPosted by Hans Jørgen Jensen Thu, June 04, 2015 19:26:04
Jeg henviste til Marks billede. Det er så lige her. Der ryger jo desværre nok lige 4 sving, men det er naturens gang.
mvh
Hans Jørgen

  • Comments(0)//binderup.lbaa.dk/#post146

En herlig fisk

FangsterPosted by Hans Jørgen Jensen Mon, June 01, 2015 14:24:16
Så er der mulighed for fangst i Binderup
1-6-2015
Efter et par dage i hovedstaden skulle hjernen luftes lidt. Vindstyrke kuling mandag formiddag+regn. Fik den første fisk på foran 53 hytten. den gik opaf vandet og det var så det. Bag ved hytten gik Per Elstrøm vi fik lidt snak og jeg valgte at gå mod fjorden uanset blæst,. det viste sig at være et godt valg. Jeg gik til det sving lige efter stykket, hvor åen er ved at bryde igennem(se Marks foto). Første kast og så sad den der. En dejlig hanfisk på 72 cm og 4,85 kg taget på en vibrax 3 kobberspinner. Jeg råbte efter Per, piftede og vinkede, men lige lidt hjalp det. Efter 25 min. lå fisken på land, nettet var for lille, armen og sjælen havde det godt og jeg fik Per til at tage et foto.
knæk og bræk til alle I andre
Hans Jørgen

  • Comments(2)//binderup.lbaa.dk/#post144

Ny hjemmeside

Nyt ved åenPosted by Hans Jørgen Jensen Wed, April 01, 2015 11:53:22
Hvordan kommer vi så ind på bloggen?
m.v.h
Hans Jørgen Jensen

  • Comments(0)//binderup.lbaa.dk/#post140

Steelhead

FangsterPosted by Hans Jørgen Jensen Tue, September 30, 2014 16:45:59
Steelhead med gang i.
I betragtning af det store antal fisk der fanges ved åen, er det forbavsende få, der bliver vist på hjemmesiden. Derfor denne dejlige steelhead.
Fisken blev taget på spinner søndag d. 21.september ved middagstid i svinget bag 53 hytten. Troede først det var en havørred. Spændende udløb gennem næste sving hvor jeg kunne følge den blanke fisk drøne rundt i åen.
Da den var landet og jeg havde fjernet min Mepps 3 sølv, opdagede jeg, at der sad snøre i kæften på den. Det kunne jeg ikke hive ud. Hjemme igen fandt jeg så ved rensning af fisken den lille trekrog i mavesækken(og nej tændstikken har jeg placeret). Åbenbart har en anden så leget lidt med den uden held. Steelheaden målte 49 cm og vejede 1680 g.
Med venlig fiskerhilsen
Hans Jørgen Jensen

  • Comments(0)//binderup.lbaa.dk/#post138

Flot er den blevet.

Nyt ved åenPosted by Hans Jørgen Jensen Tue, July 15, 2014 18:10:03
Flot er den blevet.
Nu er der lagt sidste penselstrøg på den nye hytte. Farven er antracitgrå, og Poul Juul havde fundet en gavmild malersponsor, nemlig Plus Malergrossisten, Håndværkervej Aalborg. Hytten falder fint ind i den smukke natur ved åen, som det også fremgår af billederne.Med lystfiskerhilsen
Hans Jørgen
PS Skulle en af jer være heldig at fange en stor HØ med en kobberspinner og en brækket svirvel i mundvigen kunne det være sjovt for mig at kende vægt og størrelse. Jeg mistede den i mandags, da jeg skulle vise min søde kone, hvordan man lander en fin fisk på 3kg++

  • Comments(2)//binderup.lbaa.dk/#post134
Next »